28-12-2020, 22:48
(28-12-2020, 21:01 )oddziałowy88 napisał(a):(26-12-2020, 10:36 )Ocrona czy kwat napisał(a): Tego twardzielka - nieudacznika, frustrata siejącego ferment to naprawdę powinno się zablokować. Podejrzewam, że gdziekolwiek byś się człowieku nie znalazł, gdziekolwiek byś nie służył, to zawsze znajdziesz powód do narzekania. Nie masz swojego życia lub prywatnie nic ci się nie układa, więc żyjesz życiem innych, w pracy i pewnie też poza nią. Nigdy w życiu o nikim nic dobrego nie powiedziałeś, zawsze znajdziesz powód do krytyki.... taki jesteś
Idealne podsumowanie Podpisuje się pod tym. I szczerze , kiedyś z przyjemnością wchodziło się na księgę gości, pozyskiwało informacje , a teraz? Wchodzę tutaj jak juz na prawdę nie mam co robić z wolnym czasem , bo jak pomyśle ze trzeba sie przebić przez te wszystkie płaczliwe i pretensjonalne posty naszego "twardziela" to mi się robi niedobrze. A 2 to zauważcie że twardziel ma na tym forum kilka kont i sam sobie odpowiada i prowadzi dyskusje tylko po to żeby kogokolwiek zainteresować? Jestem świecie przekonany że juz nikogo nie interesuje co sie w tym borneo dzieje, temat za dużo razy wałkowany jest ignorowany.
PS. Wnioskuje do admina żeby ocalił to forum i nie publikował postów twardziela . Chociaż przez chwile, zobaczycie jak sie miło zrobi. Pozdrawiam