21-01-2021, 12:07
(20-01-2021, 23:12 )Rudolf napisał(a): Witam jestem funkcjonariuszem ZK 1 i uważam, że też mam coś do powiedzenia w sprawie pseudo amatora. ....próbujesz dowartościować się nazywając się wikingiem?. Ja bym nazwał Cie innaczej ale powstrzymam się- mam ważniejsze rzeczy na głowie. Tylko widzę co się dzieje przez Ciebie w ZK! Uwierz w to, że naprawde nie jest źle, pod warunkiem, że trzeba chcieć pracować ~tak dokładnie jak w każdej innej firmie~ zapewne w tej chwili masz już duże okrągłe oczy i twierdzisz, że to nie prawda i wystarczy tylko się podpisać w książce oraz bunkrować po oddziałach szukając problemu. Naprawdę pracuje mi się dobrze, do momentu kiedy przychodzi mój dzień służby i znowu usłyszę Twoje narzekanie. Na szczeście kolejny dzień spędzam z rodziną. A potem znowu to samo i tak w kółko ehhh. To Ty zacząłeś psuć tą jednostkę uważając się za kogoś lepszego od innych- biorąc kilku funkcjonariuszy pod swoje skrzydełka i próbujesz sterować nimi jak swoim zegarkiem. Nawet zaczynają od jakiegoś czasu wyglądać jak Ty! Kameleony?. Mam nadzieje, że oni jeszcze otworzą oczy- może nie teraz ale prędzej czy później napewno. Człowiek manipulator to nie jest osoba godna naśladowania. Mam nadzieje, że ktoś zgłosi ten post do weryfikacji dla osób pełniących służbę w OISW. Osobom zainteresowanym każdą sytuacją w jednostkach m.in związkom, podziękuję bo wiem, że bronicie wafla.
Witam Pana Dyrektora lub Kierownika ZK. Ludzie to 2 Borneo się robi. Łubu dubu to ja Jarząbek trener 2 klasy.
A mapa drogowa a my tu o pogodzie w Łodzi. Pozdrawiam Jarząbka