28-01-2021, 12:47
(27-01-2021, 23:03 )predatorgad napisał(a):Rozumiem, że temat ruszył po fali negatywnych wpisów na forum i niezadowoleniu f-szy napisałem że dobrze że są konkrety teraz tylko się trzeba tego trzymać, o spoliczkowanie napisałem żartoblwie.A co byś ty zrobił? Strajk bez ostrzeżenia? Też nie jestem zadowolony że to tak długo trwa. Teraz strajk i sąd powstania przecież nie zrobimy nie ważne o co komu chodzi ważne by osiągnąć cel.(27-01-2021, 22:28 )szfager napisał(a):O czym Ty Gościu piszesz, CZESŁAWOWI o wybory chodzi!!!!!!Kogo ma spoliczkować, samego Siebie?(27-01-2021, 10:55 )predatorgad napisał(a):Jak się nic nie dzieje to źle jak pisma to źle, co ma Czesław spoliczkować dygnitarzy? Dobrze, że jest konkretny i nie odległy termin teraz ważne żeby dotrzymać słowa bo jak nic się nie ruszy ze strony władz to my musimy działać bo inaczej to już nikt nie będzie nas traktował serio.(26-01-2021, 21:40 )SZEREGOWY1 napisał(a):Jaka akcja protestacyjna ruszy? Jakie pisma? Co one zmienią? Przecież to znów gra pozorów Czesława!!!!!!!!(26-01-2021, 13:37 )rambo3000 napisał(a): Brawo panie Czesławie brawo w końcu konkrety działań z pana strony. Tylko aby nie dał pan się zwieść na manowce obietnicami MS, że powołamy powstanie grupa itd. i mina miesiące, a mu dalej będziemy tylko czekać i czekać na realizację postulatów. Sądzę że będą się zasłaniać brakiem pieniędzy, covidem, itd. nie może się pan dać zwieść . Wóz albo przewóz czyli protest
Wszystko pięknie się układa, tylko czy aby troszkę nie za późno? Panie Czesławie można było wcześniej takie pismo wysłać!?? można było!!!! Teraz konkretne hasło i Akcja Protestacyjna ruszy!!! WSZYSCY NA TO CZEKALIŚMY!!!
BRAWO
Zobaczycie, NIC Z TEGO NIE BĘDZIE!!!!!!No ale może się coś wygra.