28-01-2021, 15:36
(25-01-2021, 22:33 )Administrator napisał(a):(25-01-2021, 18:22 )POLSKI_KLAWISZ napisał(a):(25-01-2021, 8:04 )Administrator napisał(a):(24-01-2021, 16:11 )POLSKI_KLAWISZ napisał(a):(21-01-2021, 20:55 )Administrator napisał(a): Nie wyczuł Pan ironii w tych "podziękowaniach".
Czy w ostatnim piśmie dotyczącym realizacji Porozumienia tez była jakaś ironia? Bo jej nie wyczuwam
Teraz za każdym razem, gdy przeczyta Pan pismo, będzie się mnie pytał, czy dobrze zrozumiał? Nie znam Pana "wyczuć" , więc proszę sobie darować jakieś bezsensowne do mnie wycieczki.
Widzę, że brak konstruktywnych argumentów powoduje puszczenie nerwów u pana administratora
A wycieczkę odnośnie „wyczuć” rozpoczął sam pan administrator
I to jest prawdziwy obraz związków - brak konstruktywnej dyskusji a tylko pisma i dogryzanie
Panie "POLSKI KLAWISZ". Pana brak wyczucia ironii, nie wzbudziło we mnie powodów do przedstawiania Panu jakichkolwiek argumentów. Stwierdziłem tylko, że nie zrozumiał Pan przekazu wyrażonego w piśmie i proszę nie oceniać Związku przez pryzmat dokonywanych moich wpisów.
Panie Administratorze - znowu się napinasz i wdajesz w kolejną zbędną dyskusję.
Nie jesteś tutaj Pan od "stwierdzania" zrozumienia czy niezrozumienia "przekazu" przez kogokolwiek tylko od administrowania księgą.
A jeśli już jakiś personalny wywód to grzeczniej prosimy i bez wielokrotnego bicia piany.
Wcześniej cenzurowanie (wiele razy) wpisy lub, jak teraz zbędne zaczepianie ludzi. Wszak już niejeden raz wiele osób zwracało na to Panu uwagę a Pan nadal swoje.