29-01-2021, 11:35
(29-01-2021, 8:06 )Administrator napisał(a):(28-01-2021, 15:36 )lew napisał(a):(25-01-2021, 22:33 )Administrator napisał(a):(25-01-2021, 18:22 )POLSKI_KLAWISZ napisał(a):(25-01-2021, 8:04 )Administrator napisał(a): Teraz za każdym razem, gdy przeczyta Pan pismo, będzie się mnie pytał, czy dobrze zrozumiał? Nie znam Pana "wyczuć" , więc proszę sobie darować jakieś bezsensowne do mnie wycieczki.
Widzę, że brak konstruktywnych argumentów powoduje puszczenie nerwów u pana administratora
A wycieczkę odnośnie „wyczuć” rozpoczął sam pan administrator
I to jest prawdziwy obraz związków - brak konstruktywnej dyskusji a tylko pisma i dogryzanie
Panie "POLSKI KLAWISZ". Pana brak wyczucia ironii, nie wzbudziło we mnie powodów do przedstawiania Panu jakichkolwiek argumentów. Stwierdziłem tylko, że nie zrozumiał Pan przekazu wyrażonego w piśmie i proszę nie oceniać Związku przez pryzmat dokonywanych moich wpisów.
Panie Administratorze - znowu się napinasz i wdajesz w kolejną zbędną dyskusję.
Nie jesteś tutaj Pan od "stwierdzania" zrozumienia czy niezrozumienia "przekazu" przez kogokolwiek tylko od administrowania księgą.
A jeśli już jakiś personalny wywód to grzeczniej prosimy i bez wielokrotnego bicia piany.
Wcześniej cenzurowanie (wiele razy) wpisy lub, jak teraz zbędne zaczepianie ludzi. Wszak już niejeden raz wiele osób zwracało na to Panu uwagę a Pan nadal swoje.
Dziękuję, że uświadomił mnie Pan od czego jestem i co mogę, a czego nie oraz bardzo przepraszam za swoje okropne zachowanie.
Bardzo proszę.
Pozostaję w tej kwestii do dyspozycji na przyszłość.
Chciałbym wierzyć, że przeanalizował Pan mój wpis dogłębnie i go przemyślał.
Tak byłoby wszystkim łatwiej.
Usiłuję nie dostrzec w Pana odpowiedzi sarkazmu choć przychodzi mi to z trudem.
Pozdrawiam