17-02-2021, 19:14
(16-02-2021, 20:16 )MdR napisał(a): [quote="robs" pid='7140' dateline='1613484879']
[quote="bajlando37" pid='7134' dateline='1613401746']
A może damy sobie jeszcze dawać po łbie. I jeszcze powiedzą że za blisko stałem albo go prowokowałem.
A pan Dyr. SZ. Z 30letnim stażem nomen omen też chowany za mobing na przełożonych nie ma jaj żeby podjąć decyzję aby gościa od razu wywieść na Nki. Dyrektorze jakie czynności wyjaśniające przy tym zastępca. No ludzie co dzieje w tym Gębaju. Panie okręgowy co stałeś na czele władzy tej jednostki. Proszę o jedno w imieniu wszystkich pracujących tu f-sza zainterweniuj w tej sprawie.Juz nie ma stałych odzialowych i dziennego. A za chwilę pójdą i dowódcy. Będzie za późno.
To niestety domena dzisiejszych czasów. W ZK 1 Łódź osadzona pomówiła funkcjonariuszy i nic. Cisza. Nawet kary nie dostała, pomimo że się przyznała. U innego telefon znaleźli, osadzony sie przyznał do posiadania i zabrali mu paczki na 3 miechy, zamiast dać R1 i wysłać w świat. Żenada. Nie wiem czy to strach przed osadzonymi czy skrajna opieszałość i brak odpowiedzialności. Takie czasy.....