10-03-2021, 16:34
(10-03-2021, 11:09 )jtd napisał(a):(10-03-2021, 10:06 )Prison_Officer napisał(a):A Ty taki bogaty jesteś żeby utrzymywać związek zawodowy dla samego utrzymywania??? Co udziały jakieś masz? Takie hobby może . Porozumienie runęło, władze związku olewają członków zwiazku , jakieś robią spotkania gdzie są osoby które nie powinny być, nikt nic nie wie, i co myślisz że ludzie jak te frajery będą płacić 400 stówy rocznie za olewke. Chcesz płać do końca życia, jak nie masz na co kasy wydawać. Tu się oczekuje DBANIA I REPREZENTOWANIA FUNKCJONARIUSZY SW. Po to jest związek zawodowy dla NAS a nie My dla związku(09-03-2021, 16:57 )lew napisał(a):(07-03-2021, 20:17 )Administrator napisał(a):(07-03-2021, 16:28 )Dziambdzia napisał(a): Apel o pomoc dla Michała – funkcjonariusza Służby Więziennej.
Wierzę w szlachetne pobudki NSZZFiPW i pragnę oddać kwietniową składkę na nasz związek na rzecz Michała. Jak to zrobić?
Proponowałbym Panu/Pani zaprzestać uprawiać jakieś dziwne gierki na tak poważnej sprawie, jaka przydarzyła się naszemu Koledze, ponieważ jest to bardzo żenujące co Pan/Pani pisze i nie przystoi funkcjonariuszowi (jeżeli Pan/Pani nim jest) na takie zachowanie.
Nie rozumiem co żenującego jest w tym, że Kolega zaapelował o przekazanie jednomiesięcznych składek związkowych na pomoc potrzebującemu Koledze.
To aż tak potężna kwota bez której ZG sobie nie poradzi?
Nie wiem gdzie tu jakieś dziwne gierki.
Uważam pomysł za słuszny.
Niektórych to naprawdę fantazja ponosi. Nie stać cię na wpłacenie równowartości składki?
Ciekawe czy jak oglądasz reklamę fundacji np. Polsat to też im sugerujesz żeby wpłacili na jej rzecz z abonamentu.
Ja pierniczę, faktycznie do naszej służby już przyjmują każdego z łapanki.
Tak jak odpowiedziałem wcześniej myślenie nie boli. To czy ja bogaty jestem, czy utrzymuję związek, jakie mam hobby to moja sprawa.
Nie chcesz być jak to nazwałeś frajerem to nie płać, nikt cię nie zmusza.