27-03-2021, 22:19
(26-03-2021, 18:48 )MdR napisał(a):(26-03-2021, 15:20 )pablopablo11@interia.pl napisał(a):(25-03-2021, 18:33 )MdR napisał(a):(25-03-2021, 14:37 )pablopablo11@interia.pl napisał(a): a ja mam takie pytanie... dlaczego w Służbie Więziennej nie wdraża się pracy zdalnej tam gdzie jest to możliwe? Specjaliści z OISW- Was nie dotyczy to co mówi Premier, czy w wypadku zachorowania Specjaliści z OISW będą pociągani do odpowiedzialności dyscyplinarnej za zablokowanie możliwości pracy zdalnej?
Tej służby nie stać na tyle sprzętu komputerowego do pracy zdalnej, o konfiguracji i utrzymaniu jeż nie wspominając. Po prostu nie ma ludzi.
nie licząc pracy ewidencji, większość rzeczy można zrobić na własnym sprzęcie- bez wdawania się w szczegóły, o takiej sytuacji mówie
Dane osobowe... Na własnym sprzęcie możesz pasjansa ułożyć (to nie złośliwość, ja nie potrafię)
A co do tego mają dane osobowe? Czy ja każe Ci dane osobowe rozsyłać w sieci? Pracujesz na swoim sprzęcie i przesyłasz pliki poczta służbową, co 2-3 albo 4 dzień jesteś w pracy i po kłopocie. Tylko pozwolić ludziom się zorganizowac, oczywiście nie na wszystkich stanowiskach tak się da, ale tam gdzie można to czemu nie?