31-03-2021, 16:46
(30-03-2021, 19:40 )Kobra999 napisał(a):(30-03-2021, 16:39 )Człowiek z lasu
dateline='1617118796' napisał(a):(30-03-2021, 8:38 )olee napisał(a): ZK Kłodzko
U nas bardzo dużo osób odeszło na emeryturę a naj gorsze że chętnych do pracy brak.
Ludzie zaczynają się denerwować bo coraz więcej dodatków jest.
Gadzinki mają po 300-400 nadgodzin starych których nie mogą odebrać a boją się że to wszystko im przypadnie
Czy Administracja może w końcu wspomudz ochronę a nie pić tylko kawę i marudzić jak to ciężko mają ?
Co do dodatków tymczasowych dla czego nie przyznają dodatki na stałe? . Chcecie zatrzymać ludzi? dajcie im kasę.
Patrząc na Pana pisownie nie dziwi mnie, że nie pracuje Pan w administracji. Troszkę odpowiedzialności by było, myślenia i już problem :-) w ochronie idź tam, zaprowadź, tam, pojedź. Myślę, że nie potrzebnie Pan,, zaczepia,, inne działy więc dlatego tak napisałem, rozwiązaniem jest walka o etaty a nie o dokaldanie pracy innemu działowi. Zapraszam do każdego innego działu niż ochrona i w pierwszym dniu jest kupa u Pana :-) oczywiście żartuje, grajmy do jednej brami!!!
Grajmy do jednej Panie "oficerze" , najlepiej za tą samą " kasę" , ale Pan woli pospać w nocy a na weekend odpoczywać , nie wspominając świąt itd a osadzonego to zobaczyć od czasu do czasu , bo moze będzie się czegoś domagał itd..." kupa " to może być przy stosowaniu środków bohaterze.
I tutaj Pana zaskoczę, stosowałem Spb, dźwięki. Kto Panui bronił i nadal broni spróbować swoich sił w innym dziale? Dlaczego rozwiązaniem ma być nagonka między działami? Niech zatrudniają ludzi!!! A my, wy nie pokazujcie ze się da robić za 3 osoby i tyle