16-04-2021, 23:44
(16-04-2021, 21:21 )jtd napisał(a):(16-04-2021, 18:10 )pablopablo11@interia.pl napisał(a):Takie misie jak Ty to na wszystko się zgadzają. Pewnie od życia wiele nie wymagasz i tak przeżyjesz swoje życie oby przeżyć i co dadzą to podziękujesz. A ci co Ciebie zatrudniają to sobie nie żałują , całe swoje życie przeżyją na dużo wyższym poziomie a Ty to jesteś dla nich zwykły frajer do roboty. Szanuj siebie. Wczasy w Kołobrzegu to nie szczyt możliwości. Bajo.(16-04-2021, 16:24 )Szczęśliwy napisał(a): Witam funkcjonariuszy SW czynnych i tych którzy są na emeryturze. Od kilku lat śledzę obecne forum i muszę stwierdzić że jest tylko małe grono osób o których można mówić "normalni" ponieważ reszta to ludzie którym nic nie pasuje wszystko na NIE i są wiecznie oszukiwani, zapracowani i niedoceniani. Nazywa się takich "sflustrowani Polacy" dla tych wszystkich mam radę żeby przestali siać propagandę i skończyli z przepowiedniami typu pan Jackowski. Dla zainteresowanych jestem z Okręgu Opolskiego z duuuzego ZK i mam 23 lata służby i zawsze daje z siebie ponad 100% mimo że czasami też mam nerwy na to co się dzieje więc zaczekajmy na informacje na zakończenie Komisji. Pozdrawiam
zgadzam się, zaczekajmy na wynik rozmów... tylko już nie pisz, że dajesz z siebie więcej niż 100%, bo jeszcze ktoś zapyta jak to jest możliwe
Kołobrzeg, akurat nie byłem.. może jeszcze kiedyś się wybiorę, ale to już chyba bardziej na takie emeryckie, jesienne wczasy.. Rozumiem, że Ty jesteś ambitny i jeździsz na ambitne wczasy dla wartościowych ludzi...no ale twoje wpisy mówią kompletnie coś innego, a to twoje "bajo" i szybkość obrażania innych to wskazuje, że ty z tych bardziej tępych jesteś. Więc słuchaj T , przestań jątrzyć i pluć na prawo i lewo tym swoim "bajo", bo po pierwszym takim przeczytanym wpisie sądziłem, że już nie będę musiał czytać twoich wypocin, a Ty ciągle wracasz, leć lepiej na te swoje wczasy dla ambitnych (chociaż wątpie żebyś wychylił nos poza europę) ...aha, i nie pisz że Ci którzy mnie zatrudniają żyją na dużo wyższym poziomie, chyba ze masz na myśli ministrów, bo chyba nie pensje dyrektorów w SW