15-05-2021, 0:01
(14-05-2021, 9:50 )Oficer napisał(a):(13-05-2021, 14:03 )sierżant sztabowy napisał(a):(12-05-2021, 21:09 )Człowiek z lasu napisał(a):(12-05-2021, 13:40 )Szczęśliwy napisał(a):(12-05-2021, 10:40 )sierżant sztabowy napisał(a): Wy to macie problemy, znawcy na wszystkim to w głowie się normalnym ludziom nie mieści co za pokolenie urosło? najpierw jeden z drugim coś od siebie dajcie. Wasze pomysły i domysły to jakiś dramat ( oczywiście nie wszystkich).
Uroslo pokolenie ludzi co nie boją się mówić prawdy, oczywiście są tacy co jak im plują w twarz to mówią że deszcz pada. Garsta została ludzi z honorem, chociaż ktoś kto przyjmuje się do tej formacji to czy ja wiem czy ma honor.
NO I POZAMIATANE Z PODNOSZONYMI DODATKAMI PRZED EMERYTURĄ I CYWILEM W SW. EMERYTURY W PORÓWNANIU DO WCZESNIEJSZYCH BEDĄ MIESIĘCZNIE CONAJMNIEJ O 1-1,5 TYS. MNIEJSZE BEZ DODATKU PODNIESIONEGO, CI CO ODESZLI W LUTYM SĄ W CIĄGU ROKU CO NAJMNIEJ 12 TYS. DO PRZODU I SIĘ SMIEJĄ. TERAZ ŻEBY TO MOZE ODZYSKAC TRZEBA TYRAĆ DO 25 -30 LAT SŁUŻBY. PORAŻKA.
Mam do Ciebie małą prośbę, nie wprowadzaj ludzi w błąd niesprawdzonymi informacjami. Zastanawiam się skąd wy macie taką wyobraźnię pisząc takie bzdury. Jeśli masz jakieś informację to podaj jego źródło i wtedy będziemy polemizować. Administratora proszę aby takich postów nie wrzucał jeśli autor nie poda źródła informacji bo to tylko szkodzi naszej sprawie. Pisze taki jeden z drugim jakieś głupoty chyba tylko po to aby nas ośmieszyć lub skłócić. Poczekajmy na oficjalne wiadomości i wtedy możemy podyskutować co zrobimy.