16-05-2021, 14:25
(15-05-2021, 17:20 )Funkcjonariusz11 napisał(a):(15-05-2021, 14:10 )Człowiek z lasu napisał(a):(15-05-2021, 0:01 )Funkcjonariusz11 napisał(a):(14-05-2021, 9:50 )Oficer napisał(a):(13-05-2021, 14:03 )sierżant sztabowy napisał(a):
NO I POZAMIATANE Z PODNOSZONYMI DODATKAMI PRZED EMERYTURĄ I CYWILEM W SW. EMERYTURY W PORÓWNANIU DO WCZESNIEJSZYCH BEDĄ MIESIĘCZNIE CONAJMNIEJ O 1-1,5 TYS. MNIEJSZE BEZ DODATKU PODNIESIONEGO, CI CO ODESZLI W LUTYM SĄ W CIĄGU ROKU CO NAJMNIEJ 12 TYS. DO PRZODU I SIĘ SMIEJĄ. TERAZ ŻEBY TO MOZE ODZYSKAC TRZEBA TYRAĆ DO 25 -30 LAT SŁUŻBY. PORAŻKA.
Mam do Ciebie małą prośbę, nie wprowadzaj ludzi w błąd niesprawdzonymi informacjami. Zastanawiam się skąd wy macie taką wyobraźnię pisząc takie bzdury. Jeśli masz jakieś informację to podaj jego źródło i wtedy będziemy polemizować. Administratora proszę aby takich postów nie wrzucał jeśli autor nie poda źródła informacji bo to tylko szkodzi naszej sprawie. Pisze taki jeden z drugim jakieś głupoty chyba tylko po to aby nas ośmieszyć lub skłócić. Poczekajmy na oficjalne wiadomości i wtedy możemy podyskutować co zrobimy.
To nie są żadne głupoty!!! Tak jest nie podnoszą dodatku tym co chcą odejść na emke. Powiedziane jest ze dopiero jak ktoś ma 25 lat
To, że nie podnoszą to wiemy. Wiemy też, że są na razie wstrzymane i są prowadzone rozmowy o zasadach przyznawania dodatków. Nie ma żadnych jeszcze decyzji. Jeśli by tak się zdarzyło, że tych dodatków by nie było to osobiście doskonale bym wiedział co zrobić gdybym już miał 15 lat służby. To w interesie przełożonych z Warszawy jest abym został w tej pracy w której mnie wyszkolili. Straszenie tu nic nie pomoże jestem młody mam 15 lat służby, roboty jest pełno,a w dodatku będzie mi wpływać ponad dwujka na konto. Także w czyim interesie jest abym został????
Ludzisz się że ta służba dba o ludzi? Martwi się o to kto będzie pełnił służbę? Przecież teraz już są takie braki kadrowe że masakra. Na Twoje, moje miejsce przyjdzie,, sztuka świeżego mięsa,, i tyle robotę będzie się kręcić. Z drugiej zaś strony może właśnie te wszystkie ich ruchy nie pisane tylko na gębę to forma zatrzymania fszy w służbie. Nie mają marchewki to nagradzają kijem