17-10-2018, 6:07
(16-10-2018, 16:38 )Funkcjonariusz33 napisał(a): Jest połowa miesiąca. Po oplaceniu kredytu i rachunkow mojej rodzinie zostało 600 zł do konca miesiące. Moje 3 letnie dziecko zachorowalo, pensja i praca w tej formacji to jakis smiech na sali - leci mi 7 rok i realnie mysle o tym zeby odejsc ze sluzby, czy tez macie podobnie ?
U mnie kolego jest tak samo. Osiem lat służby, jestem na każdy telefon, tylko raz miesiąc na L4 z powodu wypadku. Wciąż starszy referent DKW (wiem że to nie ochrona ale na oddziałach też robiłem) a niemam zwyczaju chodzic po kierownikach i dyrektorach prosząc o technika. Odpowiedz jest jedna - NIEMA PIENIĘDZY. Ok. Z racji tego , że mam troche wolnego między służbami napisałem raport o zgode na dodatkowe zatrudnienie. Zgode dostałem. Jeżdze ciężarówką tzw. w koło komina , dziennie jestem w domu i weekendy mam wolne (wolne od jazdy bo na weekendy robie w kryminale). Zarobienie 5000 tysi na miesiąc to zaden problem a jak wezme ze dwie soboty to jakies 5- 6 stów więcej. Z wojem musze jeszcze zrobic troche ponad 6 lat ale niewiem czy dam rade bo z racji dodatkowego zatrudnienia i zmęczenia zaczynam nie przepalać. I tak na koniec to wole zarobić piątke i mieć normalną prace niż kłaniać się skazanym za 2900. Pozdrawiam.