13-06-2021, 12:12
(12-06-2021, 22:10 )MdR napisał(a):Czy ja wiem robię już ponad 18lat młodzi to co chwilę l4 mają w dupie robotę. Boją się oddziałów itp. Myślę że w czsw szykują się wielkie odejścia bo widzą, że to niedługo upadnie. Obecnie dzieci Facebooka przychodzą do roboty ich psychika zatrzymała się na podstawówce przykro patrzeć. Złodzieje będą robili co będą chcieli(12-06-2021, 14:21 )Oficer napisał(a):(12-06-2021, 10:11 )Janczas napisał(a):(11-06-2021, 14:37 )Eivor napisał(a):A gdzie jest reszta? Siedzą cichutko licząc, że wszystko samo się załatwi? Koronowo i Toruń pokazali, że mają jaja, w ich ślady poszedł Wołów, a dla reszty nie starczyło jaj? Brawo dla odważnych.(10-06-2021, 14:28 )Eivor napisał(a): Proponuje slowa zamienic w czyny, bo tylko pierdzielenie na temat pojscia slychac. Jak do tej pory kujawsjo-pomorskie ma na tyle wielkie jaja, ze nie obiecuje, tylko dziala. SZACUN DLA KORONOWA. 3W Toruniu byłem w konwoju. Poślizg jak nic, bramowy mowi, że nie ma kim robić. Mowi, że "góra" monitory obstawia, taki paraliż. Nie kręcą się chłopaki. To się nazywa walka o swoje. Liczę, że i u mnie ludzie się obudzą. Trzymam kciuki i podziwiam.
Koledzy tak czytam wasze wpisy i wniosek jest tylko jeden - w styczniu, lutym 2022 czas spadac na emeryture z tym co się jeszcze ma, niema co liczyć jak było na podnoszone dodatki przed emką i lata z cywila do emki, za mało jest nas starych i brak jest zgrania. Z młodymi zrobią co zechcą. Dobrze już było w SW. Bajo.
Niestety, lepiej wychodzi się na waloryzacji niż na pracy. Czysta matematyka. Poza tym, ci którzy mają już 15 nie w smak są i CZtowi i rządowi. Z nich nie zrobi się już niewolników.