15-06-2021, 17:30
(15-06-2021, 11:39 )SZEREGOWY1 napisał(a):(15-06-2021, 8:15 )husaria47@wp.pl napisał(a):(14-06-2021, 14:33 )predatorgad napisał(a): [quote="husaria47@wp.pl" pid='8773' dateline='1623668623']No to czekaj chłopie jak dowódca da ci mianowanie na oddziałowego.
Młodzi na oddziałach robić się nie boją tylko to jak ich się traktuje nie motywuje do pracy. Mój przykład od 2,5 roku na oddziale jako starszy strażnik, a nie widać chęci ze strony ani dowódcy ani kierownika, żeby się to miało zmienić. Prosto policzyć ile się traci w skali roku pieniążków za obowiązki które się wykonuje. Pozdrawiam młodych i starych.
Dowódca to może dać mi wolne z tytułu nadgodzin a nie mianowanie na oddziałowego.
Do:husaria41@wp.pl !!!!!
Chłopie a gdzie Ty chcesz się roboty nauczyć, na zapisie na widzenia, (nie umniejszając tym co zapisują,) czy stojąc na stanowisku uzbrojonym? tam roboty oddzialowego się nie nauczysz! jadąc na kurs oddziałowych trzeba ,,coś" umieć, wiedzieć!!! znam takich co mieli jechać na kurs oddziałowych a nawet e-lerningu nie potrafił zaliczyć!!! ja mam za sobą kurs i dalej czekam na kasę, a na swój oddział jeszcze trochę muszę poczekać bo kolejka jest!!!ale robie i nie narzekam na nic!!!
Teraz jestem na zwolnieniu L-4, jeszcze z tydzień może dwa i nie martwi mnie to, odpoczywam!
WOŁÓW - GRATULACJE!!!!! słyszalem, że Was zastraszyli i już wracacie do tyry!