30-06-2021, 13:46
Heja dobrzy i normalni ludzie wcześniej już pisałem o tych baranach którzy wytykają innym skąd są w jakim dziale pracują itd jakieś śmieszne opisy np nie mam szerokich ust żeby tam się dostać itp. Czy nie lepiej żeby oni poszli z tej służby? przecież to wstyd takie zachowanie później wszystkich wrzucają nas do wora ponieważ 50% ochrony to wulgarne chamy i jęczące hieny. Myślicie że ja nie mam żalu o to wszystko i te dodatki? A mam i dla przykładu wam powiem że na cały zakład +OZ który mamy przydzielili 6 tysięcy złotych hahah i co skandal prawda?! Na dział finansowy gdzie pracuje 8 osób 150 zł fajnie, super i cudownie haha i nie pluje jadem jak inni czy mój kolega lub koleżanka pracuje więcej, mniej czy długo czy krótko. Więc ogarnijcie się co nie którzy a jak macie z tym problem to miej chłopie swój Honor i idź do kadr po papiery i dla plujących nie pracuje w kadrach a zaznaczam mam samego SW przeszło 22 lata. Dla wiary może coś jeszcze ugrają bo też się zastanawiam co dalej będzie. Dużo zdrowia dla ludzi z DO.