01-07-2021, 22:19
(01-07-2021, 20:11 )czeresnia napisał(a):(01-07-2021, 18:43 )Funkcjonariusz11 napisał(a):(01-07-2021, 10:36 )Rafal napisał(a):(30-06-2021, 23:16 )Szczery napisał(a): Platformo obywatelska wróć!!!Niech wróci wtedy dopiero będziesz mnial doobrze
No właśnie niech wraca Platforma bo PiS tą formację rozwalił do końca. Jeśli chodzi o podwyżki to obojętnie kto by rządził to byś ją dostał bo to poprostu już był czas na to.
O CZYM WY MÓWICIE
CZY TO PO
CZY TO PIS
MA TO MAŁE ZNACZENIE
PIERWSI ROZWALILI FORMACJĘ
DRUDZY JA DOBIJAJĄ
ZROZUMCIE ŻE NIE WAŻNE KTO RZĄDZI
DOPÓKI NIE MUSZĄ SIĘ Z NAMI LICZYĆ TO BĘDĄ NAS MIEĆ W CZTERECH LITERACH
NARZEKACIE NA PIS
A TAK NIEDAWNO NARZEKALIŚCIE NA PO
WRÓCI PO BĘDZIECIE CHCIELI PIS I TAK WKOŁO MACIEJU.
TERAZ JUŻ WIEM DLACZEGO NIGDY TU NIE BYŁO I NIE BĘDZIE DOBRZE.
ZAP............. ZA MISKĘ RYŻU I PRZESTAŃMY UDAWAĆ, ŻE JESTEŚMY NIESAMOWICIE MOCNI I PRZESTAŃMY PRĘŻYĆ KLATĘ BO TO W NICZYM NIE POMOŻE.
BRAK JEDNOŚCI I SPÓJNEGO FRONTU NAS ROZ........
NIKT NAS NIE NAMAWIAŁ BY WSTĄPIĆ W SZEREGI SW, WIĘC JEŚLI NIE PASUJE DAJMY SOBIE SPOKÓJ Z SW.
MOŻE JAK ZABRAKNIE TEGO "KLAWISZA" I BANDYCI BĘDĄ GANIAĆ PO WOLCE I ZACZNĄ SIĘ PASTWIĆ I KRZYWDZIĆ TO SOBIE O NAS PRZYPOMNĄ.
Tu nie chodzi o to aby się zwalniać z Służby. Po to tu przyszedłem aby pracować i godnie zarabiać. W każdej pracy mogą Ci powiedzieć jak Ci się nie podoba to szukaj innej. Pracodawca ma obowiązek zapewnić Ci godne warunki pracy, czy to tej czy innej. Takie ma obowiązki. Problem jest w tym, że my nie umiemy strajkować i nie jesteśmy razem jako fusze. Prowadzimy tylko rozmowy ,przesuwany terminy rozmów, zastanawiamy się nie wiem nad czym itp. Przeczytajcie sobie o strajku Francuskich strażników więziennych i uczcie się jak trzeba strajkować, a nie tylko gadania i wieczne delegacje w ośrodkach wczasowych z których i tak nic nie wynika oprócz spotkań towarzyskich.