07-07-2021, 20:10
(07-07-2021, 13:46 )Funkcjonariusz_15+ napisał(a):---------------------------------------------------------------------(06-07-2021, 21:02 )Szczęśliwy napisał(a): Żal mi was za te wpisy hahah obłąkane pokrzywdzone funkcjonariuszki hihi idź jeden z drugim na Emkę i ciesz się życiem w drugiej pracy bo biadolicie jak bezdomi przed marketem.Typowy kadrowiec.
Gryzipiórku nie podskakuj lepiej zetrzyj kurz z biureczka a zapomniałem skazany raz w tygodniu przychodzi i ściera i taki jest Twój kontakt z nimi.
Dlatego Ty nigdy nie zrozumiesz ludzi pracujących na was, którzy codziennie się ścierają abyście mieli spokojną głowę.
Ty nie zrozumiesz że w ochronie przy takich warunkach pracy jakie dzisiaj mamy nikt nie dopracuje 25 lat.
Dlatego zrobił się szum, podnieśli głos ludzie uczciwi o to że tacy jak Ty i tobie podobni myślicie tylko o sobie bezpieczni w swoich biurach a myślicie o dodatku zgredowskim po 25 latach.
Dla Ciebie to jest ok bo z pewnością taki dostaniesz.
Pogorszenie warunków pracy jakie mamy osiągnęło poziom osób jakie reprezentują ten resort.
Obłąkany to jesteś Ty i tobie podobnych winno się posadzić na taczkę i siup pełnym pędem za bramę zakładu, CZtu.
Potraktowałem Cię delikatnie lecz muszę powiedzieć jasno jesteś tak wartościowy jak te wypociny, które tu zostawiłeś sługusie.
Pozdrawiam wszystkich nie Ciebie. Aby przyszło do Ciebie to na co zasługujesz.