12-07-2021, 16:14
(12-07-2021, 6:23 )szfager napisał(a):Weź mnie nie obrażaj 20 lat w ochronie na oddziałach i mi jakiś leszcz nie będzie mówił że ja z tego syfu. Dlatego napisałem bo już się z tym systemem nawalczylem i co nieco wiem.(10-07-2021, 16:51 )Jacek B napisał(a):(10-07-2021, 11:35 )Szczery napisał(a): W tym ZK w Łodzi to wy wstydu nie macie? Jak można było wywinąć taki numer z nadgodzinami? Chłopakom brakuje w tym półroczu godzin które wypracowali a wy mówicie że system tak działa? We wcześniejszych okresach rozliczeniowych działał dobrze a w tym co? Popsuł się i dlatego trzeba było systemowi pomóc tak żeby stan godzin był na zero ? No ale czego to się nie zrobi żeby nikomu nie zapłacić ani złotówki. Tylko że za coś takiego to chyba jest jakiś paragraf. Ja się nie znam bo jestem tylko oddziałowym ale wy napewno wiecie co może was czekać .Spokojnie najpierw trzeba przeanalizować jak chłopak pracował. Każdemu należy się zaznajomienie z systemowymi wolnymi jeżeli jest w zmianie i może sobie śledzić swoje nadgodziny. Ten system jest ok tylko trzeba go zrozumieć co ma problem większość funkcjonariuszy. Pozdrawiam
System to już naprowadzał tupolewa, a Pan Jacek B to z CZSW czy Okręg?