19-07-2021, 19:50
(19-07-2021, 16:31 )Szczęśliwy napisał(a):Panie szczęśliwy pracowałam na oddziałach gdzie miałem od 170-210 osadzonych. P1. Trochę pracę znam i niech mi się nikt nie dziwi, że rok przed emką zmienili zasady. Większość tych co przyjeła się ze mną już na mce i będą mieli emerytury większe ode mnie mimo, ze odeszli 4 lata temu. Ja tam szczęśliwy nie jestem.(18-07-2021, 17:12 )Srebrny Judasz napisał(a): [quote="Szczęśliwy" pid='9265' dateline='1626556627']Oooo zapomniałem że jest jeszcze srebrny judasz hihi to dopiero kozak hahah chłopczyku lepiej zacznij oszczędzać bo do innej pracy się nie nadasz i dobrze że uciekasz bo pożytku z ciebie nikt nie ma i czy siedzisz czy pracujesz to jesteś zmęczony, widząc twoje wypowiedzi to ciężkie masz życie ?proponuję ci jeszcze pójść na chorobowe żebyś trochę zdrowia złapał na emce bidolku.
Witam was stare dziadygi ?ostatnio zauważyłem i do tego mi ubliżył co oczywiście się damskim nie przejmuje, po spotkaniu z taką osobą zwinął bym go w Chinskie U, ale do rzeczy np jakiś "człowiek z lasu" lub "15 plus" kto płaczą jak dzieci narzekają jak biedoki jak im to źle, ochrona najbardziej się angażuje itd ?prawda jest taka że każdy dział ma swoje zadanie i bez nich nie będzie konkretów końca więc reszta tych nieudaczników niech już idzie na Emkę i przestanie biadolic. Dosyć tego że połowa to ludzie bez charakteru którym się wszystko należy, więc nara bełkoczące błazny. Zapraszam do Strzelec
Ja niebawem uciekam z tego synfu ale życzę ci kolego aby PO wróciło do władzy i wrzuciło cię do zusu abys zapindalal do 65 lat a emka około 2 tysięcy wtedy będziesz szczęśliwy jeszcze bardziej i żeby już renty z emka nie łączyli miałbyś 15 % mniej byłbyś wtedy jeszcze szczęśliwszy. Tak poza tym to pewnie masz czworo dzieciaków 500+ bierzesz i się madrujesz. PO wróci to będziesz biedę klepal chyba, że żona nauczycielka to trochę wypłata budżet podratuje. I do 67 będziesz zapindala.