20-07-2021, 21:29
(20-07-2021, 9:47 )Wróblik napisał(a):Ciekawe gdzie sa takie oddzialy P1 po 200 skazanych???(19-07-2021, 19:50 )Funkcjonariusz_15+ napisał(a):Panie szczęśliwy pracowałam na oddziałach gdzie miałem od 170-210 osadzonych. P1. Trochę pracę znam i niech mi się nikt nie dziwi, że rok przed emką zmienili zasady. Większość tych co przyjeła się ze mną już na mce i będą mieli emerytury większe ode mnie mimo, ze odeszli 4 lata temu. Ja tam szczęśliwy nie jestem.(19-07-2021, 16:31 )Szczęśliwy napisał(a): [quote="Srebrny Judasz" pid='9272' dateline='1626624754']Oooo zapomniałem że jest jeszcze srebrny judasz hihi to dopiero kozak hahah chłopczyku lepiej zacznij oszczędzać bo do innej pracy się nie nadasz i dobrze że uciekasz bo pożytku z ciebie nikt nie ma i czy siedzisz czy pracujesz to jesteś zmęczony, widząc twoje wypowiedzi to ciężkie masz życie ?proponuję ci jeszcze pójść na chorobowe żebyś trochę zdrowia złapał na emce bidolku.
[quote="Szczęśliwy" pid='9265' dateline='1626556627']
Witam was stare dziadygi ?ostatnio zauważyłem i do tego mi ubliżył co oczywiście się damskim nie przejmuje, po spotkaniu z taką osobą zwinął bym go w Chinskie U, ale do rzeczy np jakiś "człowiek z lasu" lub "15 plus" kto płaczą jak dzieci narzekają jak biedoki jak im to źle, ochrona najbardziej się angażuje itd ?prawda jest taka że każdy dział ma swoje zadanie i bez nich nie będzie konkretów końca więc reszta tych nieudaczników niech już idzie na Emkę i przestanie biadolic. Dosyć tego że połowa to ludzie bez charakteru którym się wszystko należy, więc nara bełkoczące błazny. Zapraszam do Strzelec
Ja niebawem uciekam z tego synfu ale życzę ci kolego aby PO wróciło do władzy i wrzuciło cię do zusu abys zapindalal do 65 lat a emka około 2 tysięcy wtedy będziesz szczęśliwy jeszcze bardziej i żeby już renty z emka nie łączyli miałbyś 15 % mniej byłbyś wtedy jeszcze szczęśliwszy. Tak poza tym to pewnie masz czworo dzieciaków 500+ bierzesz i się madrujesz. PO wróci to będziesz biedę klepal chyba, że żona nauczycielka to trochę wypłata budżet podratuje. I do 67 będziesz zapindala.
[/quote
Fantasta z 200 osobowym oddziałem