28-07-2021, 9:25
(27-07-2021, 15:42 )Szczęśliwy napisał(a):Znalazł się szczęśliwy co mu wszystko pasuje, a jak nie pasuje to siedzi cicho, bo kierownik źle o nim pomyśli.(26-07-2021, 20:21 )Wtff napisał(a):Święta racja mają po parę lat służby i zachowują się jakby wszystkie rozumy pozjadali, już nieraz pisałem Źle To Się Zgłoś do Kadr po obiegówkę i nie biadol Jeleniu haha(26-07-2021, 15:22 )Winston Wolf napisał(a):(26-07-2021, 0:18 )RefleksyjnyEmeryt napisał(a): Panie i Panowie Funkcjonariusze piszę pierwszy i i chyba ostatni raz na Naszym Forum od Stycznia 2020 Jestem Emerytem na Szczęście Podzielę się pewnym spostrzeżeniem dopuki na forum nie pisało się o podnoszeniu dodatków przy odchodzeniu na emeryturę wszystko było ok !!! Ktoś to Zaczął wnikliwie czytać interesować się o co kaman z tymi dodatkami w naszej Słuźbie i się Skończyło wniosek ? Zastanówcie się co tu Wypisujcie bo jak czytam niektóre wpisy to wręcz jestem pewien że Tłuste Koty z Warszawy sami prowokują dyskusję żeby Sprawdzić o co chodzi Pozdrawiam wszystkich szczególnie Ochroniarzy Życzę wam wytrwałości w tej ciężkiej Służbie Kibicuje wam Żebyście dotrwali do Godnej Emerytury podpisuję się z imienia i nazwiska Pozdrawiam wszystkich których poznałem i nie Poznałem Trzymajcie !!!! Się Dariusz Sala Emeryt !!Święta prawda, bałwany się nakręcają i piszą rzeczy, o których nigdy nie powinno się mówić na takim forum. Leszcze co mają po pięć lat służby i wyrzygują się tutaj bo w jednostce mają nogi z waty. Zlikwidować forum i tyle!
Znalazł się karpik co wyzywa od leszczy. Ogarnij się człowieku. Prze takich jak ty jest jak jest. Jeszcze do tego księgę zlikwidować, zeby nie pisać o patologiach w sluzbie. Chyba z CZSW nadajesz, ze tak ci ta księga wadzi.
Człowieku, przez takich jak ty, to kierownictwo zrobi z tą służbą co bedzie chciało.
A ty jeszcze się pochylisz w ukłonie i podziękujesz jak niewolnik.
I nie, nie wezmę żadnej obiegówki i się nie zwolnię.
Będę piętnował i wytykał palcami takich pożytecznych idiotów, co przyklasną każdemu durnemu pomysłowi, który wyszedł z CZSw.