28-07-2021, 19:28
(28-07-2021, 11:42 )F-sz kat. C napisał(a): Ja mam jeszcze inne spostrzeżenia jeżeli chodzi o Koszalin a dokładnie AŚ i OZ. Dotychczas mówiono nam, że jesteśmy jedną jednostką a tu nagle OZ kat. C?
Czyli na chłopski rozum f-sz z OZ nie może pełnić służby w AŚ, bo kategoria jednostki na to nie pozwala.
Kolejna sprawa, jesteśmy jednostką gdzie jest najwięcej L4 więc proszę o udostępnienie przez OISW danych
którzy f-sze są na zwolnieniu ile dni i do których związków należą?i ilu f-szy z NSZZ przyjeżdża na dodatkowe służby itp.A i czy któryś z członków w/w związku choć raz zaproponował pomoc w jednostce w związku z katastroficzny sytuacją kadrową,a co do egzaminu na oficerke to nasuwa się kolejne pytanie dlaczego nie zostali wytypowani funkcjonariusze którzy pełni służbę w dziale ochrony np.z-cy dowódcy zmiany a Pan przewodniczący który od kilku lat osadzonego widzi jak zbiera śmieci z administracji tak?
Chłopie przestań biadolic. Chcesz 500 to idź do AŚ i będziesz miał. Pracować w AŚ to się nie chce a kasę to chce się dostać. Krótko w temacie ja uważam że wszyscy w AŚ dostali minimum 500 bo pracują a nie się opierdalaja jak w kat C