29-07-2021, 22:06
(26-07-2021, 17:23 )Funkcjonariusz11 napisał(a):Przykład:(26-07-2021, 13:48 )Funkcjonariusz_15+ napisał(a):Ja bym napisał więcej. Już raz napisałem zdelegalizować związki. Przewodniczących na oddziały może tam coś zrobią. Chociaż nie bo jak będą tak nas reprezentować jak teraz to nie chcę myśleć co b się stało.(26-07-2021, 5:49 )konradissimus napisał(a): [quote="Winston Wolf" pid='9330' dateline='1627217782']
Czy związek zawodowy nie widzi, że to forum działa bardzo destrukcyjnie na całą formację? Uważam, że powinniście zlikwidować tą księgę raz na zawsze!!
Taaa, wszystko przez forum, brak pieniędzy nieudane reformy, zabierane przywileje, ludzi skąd wy macie takie pomysły rodem z filmów fantastycznych. Dobrze, że jest CZSW bo tak służba już by padła przez to forum.
[/quot
Sprawdźcie ilu przewodniczących awansowało na wyższe stanowiska lud znaleźli im fajne stanowiska jak nimi zostali.
Przewodniczący Zarządu Okr. ze Szczecina został zastępcą dyrektora w Gorzowie a później Dyr. Okręgowym, jego następca przed odejściem na emeryturę dostał awans na specjalistę i stopień majora a w kryminałach przewodniczący regionalni zostają kierownikami.