30-07-2021, 8:23
(30-07-2021, 8:00 )Wtff napisał(a):(29-07-2021, 15:53 )Szczęśliwy napisał(a):(29-07-2021, 10:36 )Prison_Officer napisał(a):Oficerku posłuchaj szczerze i kulturalnie skończyły się czasy kiedy funkcjonariusze z różnych działów pracowali jak chcieli, nocki spali, żywili się z platera itd mógłbym pisać o wiele więcej i zaznaczyć chcę że tak samo działo się w innych firmach a o alko już nie wspomnę, wiem i odczuwam strasznie te zmiany tak jak inni, skazani którzy mogą wszystko a my Nic. Tylko ja w przeciwieństwie do innych nie żyje tą pracą i nie żale się na jakimś forum i do tego nie wymyślam co mi zabrali co zabiorą i jak zostalem puszczony w maliny. Każdy z nas ma prawo wziąść papiery i pójść na Emkę lub do innej pracy, a tutaj tylko się licytują kto więcej robi i kto ma jaki kontakt ze skazany poprostu śmieszne to jest i chciałbym spotkać paru na oddziale i zobaczyć jego pracę, a wiem że są osoby które tyrają i nie skomlą jak inni tutaj. Czy komuś się to podoba czy nie uważam że nakręcają się sami lewusy.(28-07-2021, 15:02 )Szczęśliwy napisał(a):(28-07-2021, 9:25 )Wtff napisał(a): Znalazł się szczęśliwy co mu wszystko pasuje, a jak nie pasuje to siedzi cicho, bo kierownik źle o nim pomyśli.Człowieku to pracuj i nie pal Jana i piętnować to możesz swoje lustro i do roboty funkcjonariuszu raz dwa hihi
Człowieku, przez takich jak ty, to kierownictwo zrobi z tą służbą co bedzie chciało.
A ty jeszcze się pochylisz w ukłonie i podziękujesz jak niewolnik.
I nie, nie wezmę żadnej obiegówki i się nie zwolnię.
Będę piętnował i wytykał palcami takich pożytecznych idiotów, co przyklasną każdemu durnemu pomysłowi, który wyszedł z CZSw.
Szczęśliwy, ty za to raczej nie skalałeś się robotą.
Nic dziwnego, ze traktują nas w dziale ochrony ja debili, skoro nawet nie potrafisz czytać ze zrozumieniem.
W sumie głupim narodem łatwiej rządzić.
Jeszcze raz. Nikt tutaj nie skomli, ze musi pracować. Każdy wiedział na co się pisał.
Tutaj chodzi o elementarne zasady, które łamią tak nasi przełożeni jak i zwierzchnictwo w czsw.
Przez takich pożytecznych idiotów jak ty, to niedługo zabiorą jakiekolwiek dodatki i przywileje. A ty dalej będziesz się cieszył jak chory człowiek, bo Przeciez trzeba pracować i nie jęczeć.
Nie widzisz co się dzieje? Czsw dzieli ludzi poprzez nierówne i niesprawiedliwie dzielone dodatki, nie realizuje porozumienia z 2018 roku, zabiera dodatki na odejście i ma zupełnie gdzieś głos związkowców czyli nas.
I właśnie robi to przez takich jak ty, bo wiedza, ze większość nie zaprotestuje, bo orzeciez trzeba pracować i nie jęczeć.
Niedługo będą ci wypłacali uposażenie w ziemniakach, to tez się będziesz cieszył.
Z takimi jak ty to wszystko kogą przeforsować.
Ciekawe co zrozumiesz z mojej pisaniny. Wątpię, ze coś do takiego trolla jak ty dotrze, ale może jednak.
Apeluję o przestrzeganie Regulaminu Księgo Gości.