30-07-2021, 10:45
(30-07-2021, 8:23 )Administrator napisał(a):(30-07-2021, 8:00 )Wtff napisał(a):(29-07-2021, 15:53 )Szczęśliwy napisał(a):(29-07-2021, 10:36 )Prison_Officer napisał(a):Oficerku posłuchaj szczerze i kulturalnie skończyły się czasy kiedy funkcjonariusze z różnych działów pracowali jak chcieli, nocki spali, żywili się z platera itd mógłbym pisać o wiele więcej i zaznaczyć chcę że tak samo działo się w innych firmach a o alko już nie wspomnę, wiem i odczuwam strasznie te zmiany tak jak inni, skazani którzy mogą wszystko a my Nic. Tylko ja w przeciwieństwie do innych nie żyje tą pracą i nie żale się na jakimś forum i do tego nie wymyślam co mi zabrali co zabiorą i jak zostalem puszczony w maliny. Każdy z nas ma prawo wziąść papiery i pójść na Emkę lub do innej pracy, a tutaj tylko się licytują kto więcej robi i kto ma jaki kontakt ze skazany poprostu śmieszne to jest i chciałbym spotkać paru na oddziale i zobaczyć jego pracę, a wiem że są osoby które tyrają i nie skomlą jak inni tutaj. Czy komuś się to podoba czy nie uważam że nakręcają się sami lewusy.(28-07-2021, 15:02 )Szczęśliwy napisał(a): Człowieku to pracuj i nie pal Jana i piętnować to możesz swoje lustro i do roboty funkcjonariuszu raz dwa hihi
Szczęśliwy, ty za to raczej nie skalałeś się robotą.
Nic dziwnego, ze traktują nas w dziale ochrony ja debili, skoro nawet nie potrafisz czytać ze zrozumieniem.
W sumie głupim narodem łatwiej rządzić.
Jeszcze raz. Nikt tutaj nie skomli, ze musi pracować. Każdy wiedział na co się pisał.
Tutaj chodzi o elementarne zasady, które łamią tak nasi przełożeni jak i zwierzchnictwo w czsw.
Przez takich pożytecznych idiotów jak ty, to niedługo zabiorą jakiekolwiek dodatki i przywileje. A ty dalej będziesz się cieszył jak chory człowiek, bo Przeciez trzeba pracować i nie jęczeć.
Nie widzisz co się dzieje? Czsw dzieli ludzi poprzez nierówne i niesprawiedliwie dzielone dodatki, nie realizuje porozumienia z 2018 roku, zabiera dodatki na odejście i ma zupełnie gdzieś głos związkowców czyli nas.
I właśnie robi to przez takich jak ty, bo wiedza, ze większość nie zaprotestuje, bo orzeciez trzeba pracować i nie jęczeć.
Niedługo będą ci wypłacali uposażenie w ziemniakach, to tez się będziesz cieszył.
Z takimi jak ty to wszystko kogą przeforsować.
Ciekawe co zrozumiesz z mojej pisaniny. Wątpię, ze coś do takiego trolla jak ty dotrze, ale może jednak.
Apeluję o przestrzeganie Regulaminu Księgo Gości.
To fakt każdy przychodził do tej służby bo były z tego jakieś profity. Teraz niestety wszystko zabierają i jest coraz gorzej. Służba już nie jest taka atrakcyjna jak kiedyś. Możemy czuć się oszukani bo jak przychodziliśmy do służby to nam coś innego obiecywali. No ale cóż nie było tego na papierze to nie ma po co iść nawet do sądu. Tamten pan też ma rację, osobiście biorę papiery i po 15 latach spadam do innej pracy bo ta już mnie nie satysfakcjonuje.