17-08-2021, 18:37
(17-08-2021, 7:52 )Oficer napisał(a):(16-08-2021, 19:03 )tomi napisał(a):(16-08-2021, 13:19 )Ślepy mnich napisał(a): Oficer. Ja Cię już przejrzałem. Jesteś albo Michałem Wośiem z ministerstwa albo jego prawą ręką, albo kimś z ministerstwa albo zfrustrowanym funkcjonariuszem który czycha na jakieś dobre stanowisko w SW które okupuje funkcjonariusz z wyższym stażem i Cię blokuje. Podejrzewam że nie masz nawet 7 lat służby i jesteś na nowych zasadach. Zazdrościsz praw emerytalnych starszym kolegom i za wszelką cenę chcesz ich wykurzyć na emeryturę. To przez Ciebie wielu kolegów zostało pozbawionych dodatku na odejscie bo już w kwietniu zeszłego roku pisałeś o tym dodatku. Zwróciłeś tym samym uwagę naszych możnowładców na ten dodatek i w wyniku tego wielu funkcjonariuszy będzie miało emeryturę niższą o 300-700 złotych. Teraz patrzysz uwalić kolejną rzecz. Mam nadzieję że karma Cię dopadnie i też stracisz swoje. A Ty administratorze jesteś współwinny że wogóle puszczasz w eter takie tematy Tabu, które nie powinny być tu poruszane.
W pełni popieram ciągle drąży i drąży
Proponuję adminowi banować
Każdy na tym forum próbuje czegos sie dowiedzieć czy uciekac na emke czy jeszcze nie, żeby nie było za pózno, to normalne chyba. Plotka jest zawsze jakimś ostrzeżeniem i czesto sie to potwierdza. Każdy ma swoje zdanie i jest wolnosc słowa. Wiec musimy byc czujni, o dodatku wiele ludzi pisało na tym forum i co już go niema, ci co odeszli na emkę w styczniu się smieją bo już słyszeli że dodatek zabiorą, w ilości siła. Bajo.
Panie Oficer - farbujesz Pan swoje futro farbką plakatową. Niestety ciągle przebija sierść trolla.