03-09-2021, 20:48
(03-09-2021, 18:04 )Człowiek z lasu napisał(a):(03-09-2021, 10:41 )Klawisz@ napisał(a):(03-09-2021, 3:42 )Szczęśliwy napisał(a):(02-09-2021, 15:55 )Człowiek z lasu napisał(a):O proszę jakie mądrości wypisuje Pan pracy bo ma prawa emerytalne, jesteś żenującym nierobem ponieważ nie potrafisz pogodzić się z pewnymi zasadami i w twojej flustracji kładziesz L4 żeby kolega musiał pracować za ciebie. Wiem że nie dotrze to do twojej mądrej głowy bo jej brak, a hejterom którzy zaraz się rozpiszą cytuje trol, gość z adminu, plecak itp proponuję szybciutko iść na Emkę bo przez ciężka pracę nie wytrzymali ciśnienia i bredzą w niektórych sytuacjach. Czytając nie które wpisy to mogę stwierdzić że część mężczyzn powinna założyć spódniczki, a do tego narzekających jest tak wielu, że żal pomyśleć jak będą prosperować jak stuknie im 50 hahah(02-09-2021, 9:15 )Klawisz@ napisał(a): U mnie też to samo . Co chwila kładą zwolnienia praktycznie ciągle ci sami. Wiedzą że odchodzą na emkę po nowym roku , to już mają wywalone jaja na służbę.
Ludzie są bezczelni, skoro nie chcą robić i tylko stękają , że jest im tak źle to niech się zwolnią lub przejdą na emeryturę. Przez takich nierobów , później my musimy chodzić na dolewy, a mamy też swoje życie.
Pisz kolego swoje mądrości jak będziesz miał prawa emerytalne zobaczymy jak ty wtedy będziesz podchodzil do służby jak cię kilka razy wydy.... A ty skoro stękasz to weź też wywal jaja na służbę i idź odpocząć.
Bardzo dobrze kolego napisałeś. Nic dodać nic ująć. Tylko potrafią stękać, a od siebie nic dawać. Pozdrawiam tych którzy, jeszcze nie zjedli rozumu do końca .
Na bank karierowicz po tatusiu czy cioci. Jak to u nas mówią duży plecak pomógł. Przepracowałeś chociaz 1 dzień na oddziale? Czyasz stały kontakt ze smykiem dając mu list? A może w kadrach czasem coś o zlodzieju przeczytasz?
Tak się składa że nie żaden plecak i na oddziałach śmigam jako podmieniający 5 lat i na starszym strażniku.
Nie mierz wszystkich swoja miarą , bo pewnie sam chodzisz bokami mając st. Oddziałowego i płaczesz , żeby dawali ci patrol lub wieże .. takich cwaniaków pełno ... Standard także płacz dalej , a życie i tak zweryfikuje niedługo twoje postępowania