27-09-2021, 4:53
(26-09-2021, 19:00 )jtd napisał(a):(25-09-2021, 19:59 )Szczery napisał(a): [quote="J 23" pid='9896' dateline='1632569855']Tyle kłamstw, tyle oszustw, nie odpowiadanie na oficjalne pisma, ja także im wszystkim nie wierze. Po prostu to haniebne pseudo porozumienie pokazało kto jest kim.
Pan Gerał mija się z prawdą czy używa skrótu myślowego bo skoro u mnie 1 rezerwa robi za 3 (2 zawieszone) to ,,pieniedzy nie ma i nie będzie J. Vincen Rostowski " nie ma. Przecież do związków mam na myśli górę docierają informacje z jednostek o zwieszaniu stanowisk tylko po to aby nie było płatnych nadgodzin. Zastanawiam się czy nie lepiej pracowało się jak każdy miał po 300 400 godzin ale ludzie byli do służby.
[quote="olee" pid='9890' dateline='1632547732']
Dyrektor Generalny Służby Więziennej gen. Jacek Kitliński podczas swojego wystąpienia w czasie Zjazdu zapewniał Delegatów, że funkcjonariusze otrzymają podwyżki uposażeń w nie mniejszej kwocie jak służby podległe MSWiA. Dyrektor poinformował również o odmrożeniu funduszu nagród oraz zapewniał, że są pieniądze na wypłatę funkcjonariuszom za ponadnormatywny czas służby.
To się okaże ;)
[/quot
Nie wierzę generałowi. Nie wierzę Czesławowi . Nikomu tu w nic nie uwierzę . Za długo służę w Sw żeby wierzyć w ich obietnice .
U mnie w zakładzie dalej zmuszają do tego aby za nadgodziny brać wolne zamiast pieniędzy za nadgodziny.... zobaczymy gdzie te pieniàdze...