01-10-2021, 1:23
(30-09-2021, 18:45 )tomi napisał(a):(30-09-2021, 11:49 )Wtff napisał(a):Dzięki(29-09-2021, 10:16 )pablopablo11@interia.pl napisał(a):Człowieku o czym ty piszesz. Odpisze onwysludze kat z chwila, a ty bredzisz cos o obecnym rozwiazaniu. Wytłumaczył ci co i jak, a ty jeszcze napadłeś słownie na niego.(29-09-2021, 5:25 )tomi napisał(a):(28-09-2021, 19:59 )Stefek napisał(a): A czy Ty nie masz dodatku za wysługę lat? Bo w Służbie Więziennej jest taki dodatek. Mam nadzieję że ZG właśnie się na to zgadza.
Chyba kolega nie zrozumiał. Chodzi o wysługę lat ale cywilnych a tego aktualnie w SW nikt nie ma. To powinno być załatwione z dodatkowych środków a nie tych przeznaczonych na podwyżki.
Weź Ty się chłopie zastanów co piszesz, bo piszesz takie bzdury, że aż zęby bolą. Idź może i niech Ci ktoś wyjaśni bo niedługo to nam się tu zaczniesz zastanawiać czy numer buta przy obliczeniach będzie miał znaczenie
Nie rozumiesz słowa pisanego, to nie komentuj.
Nawet nie chciałem tego komentować bo ja o Marsie on o Wenus pozdrawiam
Kolego idź do kabaretu. Najpierw pytasz czy to prawda czy z podwyżek będą finansowali wliczenie do wysługi lat lata cywila, a potem sam dodajesz, że wysługa z cywila w SW się nie liczy... O nagle pojawia się inny koleś, który twierdzi że ja czegoś nie rozumiem. Rozumiem, że w swoich kolejnych postach nie widzisz sprzeczności? ? A nawet jeżeli przed podwyżkami wprowadza wliczanie lat cywila do wysługi to na pewno nie będziesz w plecy z podwyżką bo albo te parę procent z cywila masz albo nie