01-10-2021, 5:22
(30-09-2021, 18:32 )pablopablo11@interia.pl napisał(a):(30-09-2021, 11:49 )Wtff napisał(a):(29-09-2021, 10:16 )pablopablo11@interia.pl napisał(a):Człowieku o czym ty piszesz. Odpisze onwysludze kat z chwila, a ty bredzisz cos o obecnym rozwiazaniu. Wytłumaczył ci co i jak, a ty jeszcze napadłeś słownie na niego.(29-09-2021, 5:25 )tomi napisał(a):(28-09-2021, 19:59 )Stefek napisał(a): A czy Ty nie masz dodatku za wysługę lat? Bo w Służbie Więziennej jest taki dodatek. Mam nadzieję że ZG właśnie się na to zgadza.
Chyba kolega nie zrozumiał. Chodzi o wysługę lat ale cywilnych a tego aktualnie w SW nikt nie ma. To powinno być załatwione z dodatkowych środków a nie tych przeznaczonych na podwyżki.
Weź Ty się chłopie zastanów co piszesz, bo piszesz takie bzdury, że aż zęby bolą. Idź może i niech Ci ktoś wyjaśni bo niedługo to nam się tu zaczniesz zastanawiać czy numer buta przy obliczeniach będzie miał znaczenie
Nie rozumiesz słowa pisanego, to nie komentuj.
I żeby Ci ułatwić dodam, że mój post był do pierwszego komentowanego w watku
Kolego właśnie Ty nie rozumiesz więc wyjaśnię jak mogę.
Z danej nam podwyżki ma być wypłacony dodatek za wysługę lat, do którego mają się wliczać lata pracy cywilnej. Dotychczas w SW tych lat nie liczono jako jedynej że służb. Wszystkie służby mają to już dawno a u nas ma to wejść dopiero teraz ale sfinansowe z podwyżki, teraz rozumiesz?