https://infosecurity24.pl/sluzby-munduro...za-stopien
I co zwolennicy PO i obecnego rządu. Tak nas robią z podwyżkami. Ciekawe co niektórzy na tym forum teraz powiedzą po przeczytaniu tego. Nadal się łudzicie że będzie coś na święta lub podwyżka w przyszłym roku.? W niedzielę wybory oby do niektórych dotarło gdzie krzyżyk postawić.
Co teraz powiedzą między innymi Garfild 79. Stary Gadzina. BartekS....tylko mądre wypowiedzi a nie jakieś banialuki.
Panowie i Panie Funkcjonariusze/szki SW ale Cyrk. Przy uzgodnieniach międzyresortowych znowu MSWiA oraz MF ma uwagi do naszych rozporządzeń, tym razem odnośnie dodatku za stopień. To już nie jest śmieszne to jest żenujące ^_^. 18 maja wiadomo co robić. O_o
Co z tymi nagrodami ? Będą,czy najpierw trzeba oddać głos???
Wygląda na to ,że jednak wypłaty wyrównania w czwartek nie będzie !!
(12-05-2025, 21:03 )nietakamllodafszka napisał(a): Mam nadzieję że rozumiecie ze jeżeli kiełbasa wyborcza zostanie rzucona przed wyborami to będzie z puli pieniędzy na nagrody czerwcowe/ święta Bożego Narodzenia? Tak żebyście później nie płakali że nagrody liche...
Żadnej kiełbasy wyborczej nie będzie. W nagrody czerwcowe ktoś jeszcze wierzy ??
Macie jakieś przecieki odnośnie nagród przewyborczych ? Jest szansa że do 16 maja pojawią się na naszych kontach? Mam mętlik w głowie na kogo mam zagłosować.
(09-05-2025, 20:41 )SuperMan napisał(a): Wiecie co ludzie.... wypytujecie administratora o wszystko jakby byl szefem wszystkich szefow w tym zwiazku zawodowym i od niego wszystko zalezalo... a ten chlop pewnie tylko prowadzi ta wylewnie zali i nic wiecej... A kogo mamy pytać jak nikt inny nic nie wie?
Mam nadzieję że rozumiecie ze jeżeli kiełbasa wyborcza zostanie rzucona przed wyborami to będzie z puli pieniędzy na nagrody czerwcowe/ święta Bożego Narodzenia? Tak żebyście później nie płakali że nagrody liche...
(10-05-2025, 18:18 )Garfild79 napisał(a): Ponoć 15.05 na kontach pojawić się ma kiełbasa wyborcza.Pewnie jakieś ochłapy będą.
Tak ta z majówki z grilla co została.
(12-05-2025, 7:08 )eeedek4 napisał(a): Panie Administratorze co w sprawie mieszkaniówki ?
Mieliśmy otrzymać informacje po majówce a dalej cisza !
Projekt nowelizacji ustawy o Służbie Wieziennej w sprawie świadczenia mieszkaniowego znajduje się jeszcze w legislacji w departamencie Ministerstwa Sprawiedliwości.
(10-05-2025, 18:18 )Garfild79 napisał(a): Ponoć 15.05 na kontach pojawić się ma kiełbasa wyborcza.Pewnie jakieś ochłapy będą.
Tak po 3 tysiące brutto.
Ministerstwo miało przedstawić projekt po weekendzie majowym ale nie powiedzieli którego roku
Panie Administratorze co w sprawie mieszkaniówki ?
Mieliśmy otrzymać informacje po majówce a dalej cisza !
Ponoć 15.05 na kontach pojawić się ma kiełbasa wyborcza.Pewnie jakieś ochłapy będą.
(09-05-2025, 12:02 )Cywil87 napisał(a): (08-05-2025, 17:02 )Cywilka300 napisał(a): (07-05-2025, 15:19 )anielica2010 napisał(a): [quote="anielica2010" pid='21459' dateline='1746375612']
Pytanie do Administratora...czy są jakieś nowe informacje dotyczące podwyżek dla pracowników cywilnych
te]
Ponawiam podobno nic nie będzie ani podwyżek ani awansów i najniższej Krajowej w zasadniczej tylko jesteśmy do zapierdzielania tak o nas dbają związki.
Tyle znaczą cywile dla związków, nawet nikt nie raczy odpowiedzieć....
najważniejsze że f-sze dostali, a o następne już się upominają Dokładnie. Administrator ma taką wiedzę,że mamy czekać...tyle w sumie sami wiemy. A może by poruszyć temat wyżej? Nasz projekt wisi bez postępów i nikt na to nie reaguje.
(09-05-2025, 16:18 )Garfild79 napisał(a): F-sz SG ( związki zawodowe ) złożyły pismo do Siemoniaka o dodatkowe środki na nagrody uznaniowe,a co z pozostałymi formacjami????
Ty dostaniesz specjalna nagrodę, jesteś taka złotówa że słów brak ... wypłaty nie dostajesz ??? Pazerność nie xna granic
(05-05-2025, 17:51 )Administrator napisał(a): (05-05-2025, 17:01 )kapi5 napisał(a): Panie Administratorze, ponawiam moje pytanie, proszę o informację na jakim etapie są prace nad mieszkaniówką w Naszej formacji? Z tego co wiem w służbach podległych MSWiA trwają prace aby ludzie mieli je na koncie w dniu 01.07.2025 a My kiedy możemy liczyć na jakieś konkrety?
Projekt dotyczący świadczenia mieszkaniowego ma być przekazany Związkom Zawodowym do konsultacji "po długim weekendzie", więc czekamy jeszcze.
Panie Administratorze długi weekend skończył się 5 maja, dzisiaj mamy 9 maj. Czy są jakieś informację na ten temat? Czy taki projekt istnieje?
(08-05-2025, 18:11 )Jacek Jacek napisał(a): (07-05-2025, 11:23 )Cody napisał(a): (06-05-2025, 13:27 )Stary gadzina napisał(a): (05-05-2025, 17:01 )Jacek Jacek napisał(a): (05-05-2025, 6:16 )BartekS napisał(a): Czyli mówisz, że na koniec 2024 nagród nie było? Czy może nie dostałeś i z tego tytułu masz żal?
Dostałem ale pamiętaj że to dopiero początek i PO nie ma pełnej władzy. Pracowałem za ich czasów i 4 lata nic każdy kto pamięta tamte czasy wie o czym mówię. Oni czekają tylko na wygranie wyborów kto ich wtedy powstrzyma ? Holowania SLD ? Proszę cię spójrz co się dzieje na około już teraz . Tusk zawsze był przeciw Polsce poczekamy zobaczymy zapiszę sobie twój nick poczekamy do grudnia i tobie przypomnę razem z tym postem. I zobaczymy czy będziesz taki mądry.
a ile kosztował wtedy chleb? ile rata kredytu? czemu dalej robią pod górę i duszą z polaków ostatni grosz?
za PO zarabiałem 1/4 tego co teraz i nie szukałem dodatkowej kasy, nie było nagród 15 lat temu, ale nie musiałem łatać nimi dziur budżetowych, POMYŚL zanim cos napiszesz, sam socjal to nie wszystko, czas pomyśleć o następnych pokoleniach, rozdawnictwo musi się skończyć
Hej stary gadzino - nick na wyrost czy kamufaż . Jak Tusk będzie miał 100 % władzy w Polsce to ja też Cię przywołam i zapytam czy szukasz dojścia do socjalu . Wcześniej Tusk był na innym poziomie niż dziś , jeszcze wspominisz dobre czasy . Tyrałem w SW za jego rządów i pamiętam jak było ( szkoda ,że wyrzuciłem niesławny list , zresztą i tak by się wyparł jak Nitras o piłowaniu chrześcijan wczoraj w Radio Zet ) . Czemu chleb podrożał Ty naprawdę nie wiesz , nie wiesz też czemu masło podrożało ? Coś słabo się orientujesz w tej CZYSTEJ WODZIE . Nie wiesz też co nam szykują ? Wkrótce wejdzie ETS 2 - poczekam co wtedy będziesz miał do "powiedzienia " Nagrody były 15 lat temu . Nie jestem za PIS tak dla jasności tylko za demokracją bezpośrednią .
Garfild79 idź na spacer i przewietrz swój rondel . Zasłużyłeś na nagrodę ? Samo nie chorowanie to za mało .
Stary gadzina i Garfield 79 to oderwane małolaty które oddział widzą w kamerach na obserwatorze ludzie bez pojęcia o tym jak było za Tuska i oderwani o obecnej sytuacji. Tak to jest jak tatuś pracę załatwił i obiecał leżenie bykiem i kasę jak dyrektor a tu lipa świątek piątek nocki konwoje i płacz ????.
Wiecie co ludzie.... wypytujecie administratora o wszystko jakby byl szefem wszystkich szefow w tym zwiazku zawodowym i od niego wszystko zalezalo... a ten chlop pewnie tylko prowadzi ta wylewnie zali i nic wiecej...
(09-05-2025, 12:02 )Cywil87 napisał(a): (08-05-2025, 17:02 )Cywilka300 napisał(a): (07-05-2025, 15:19 )anielica2010 napisał(a): (04-05-2025, 17:20 )anielica2010 napisał(a): Pytanie do Administratora...czy są jakieś nowe informacje dotyczące podwyżek dla pracowników cywilnych Ponawiam Tyle znaczą cywile dla związków, nawet nikt nie raczy odpowiedzieć....
najważniejsze że f-sze dostali, a o następne już się upominają Dokładnie. Administrator ma taką wiedzę,że mamy czekać...tyle w sumie sami wiemy. A może by poruszyć temat wyżej? Nasz projekt wisi bez postępów i nikt na to nie reaguje. Najgorsze jest to że tak jest zawsze...zawsze trzeba czekać,prosić się o informację...cywile zawsze na końcu...
F-sz SG ( związki zawodowe ) złożyły pismo do Siemoniaka o dodatkowe środki na nagrody uznaniowe,a co z pozostałymi formacjami????
(08-05-2025, 17:02 )Cywilka300 napisał(a): (07-05-2025, 15:19 )anielica2010 napisał(a): (04-05-2025, 17:20 )anielica2010 napisał(a): Pytanie do Administratora...czy są jakieś nowe informacje dotyczące podwyżek dla pracowników cywilnych Ponawiam Tyle znaczą cywile dla związków, nawet nikt nie raczy odpowiedzieć....
najważniejsze że f-sze dostali, a o następne już się upominają Dokładnie. Administrator ma taką wiedzę,że mamy czekać...tyle w sumie sami wiemy. A może by poruszyć temat wyżej? Nasz projekt wisi bez postępów i nikt na to nie reaguje.
(07-05-2025, 11:23 )Cody napisał(a): (06-05-2025, 13:27 )Stary gadzina napisał(a): (05-05-2025, 17:01 )Jacek Jacek napisał(a): (05-05-2025, 6:16 )BartekS napisał(a): (02-05-2025, 13:01 )Jacek Jacek napisał(a):
Czyli mówisz, że na koniec 2024 nagród nie było? Czy może nie dostałeś i z tego tytułu masz żal?
Dostałem ale pamiętaj że to dopiero początek i PO nie ma pełnej władzy. Pracowałem za ich czasów i 4 lata nic każdy kto pamięta tamte czasy wie o czym mówię. Oni czekają tylko na wygranie wyborów kto ich wtedy powstrzyma ? Holowania SLD ? Proszę cię spójrz co się dzieje na około już teraz . Tusk zawsze był przeciw Polsce poczekamy zobaczymy zapiszę sobie twój nick poczekamy do grudnia i tobie przypomnę razem z tym postem. I zobaczymy czy będziesz taki mądry.
a ile kosztował wtedy chleb? ile rata kredytu? czemu dalej robią pod górę i duszą z polaków ostatni grosz?
za PO zarabiałem 1/4 tego co teraz i nie szukałem dodatkowej kasy, nie było nagród 15 lat temu, ale nie musiałem łatać nimi dziur budżetowych, POMYŚL zanim cos napiszesz, sam socjal to nie wszystko, czas pomyśleć o następnych pokoleniach, rozdawnictwo musi się skończyć
Hej stary gadzino - nick na wyrost czy kamufaż . Jak Tusk będzie miał 100 % władzy w Polsce to ja też Cię przywołam i zapytam czy szukasz dojścia do socjalu . Wcześniej Tusk był na innym poziomie niż dziś , jeszcze wspominisz dobre czasy . Tyrałem w SW za jego rządów i pamiętam jak było ( szkoda ,że wyrzuciłem niesławny list , zresztą i tak by się wyparł jak Nitras o piłowaniu chrześcijan wczoraj w Radio Zet ) . Czemu chleb podrożał Ty naprawdę nie wiesz , nie wiesz też czemu masło podrożało ? Coś słabo się orientujesz w tej CZYSTEJ WODZIE . Nie wiesz też co nam szykują ? Wkrótce wejdzie ETS 2 - poczekam co wtedy będziesz miał do "powiedzienia " Nagrody były 15 lat temu . Nie jestem za PIS tak dla jasności tylko za demokracją bezpośrednią .
Garfild79 idź na spacer i przewietrz swój rondel . Zasłużyłeś na nagrodę ? Samo nie chorowanie to za mało .
Stary gadzina i Garfield 79 to oderwane małolaty które oddział widzą w kamerach na obserwatorze ludzie bez pojęcia o tym jak było za Tuska i oderwani o obecnej sytuacji. Tak to jest jak tatuś pracę załatwił i obiecał leżenie bykiem i kasę jak dyrektor a tu lipa świątek piątek nocki konwoje i płacz ????.
Najważniejsze, że powołano zespół ds. Określenia kryteriów porzydatności do służby. Może poprostu wystarczyło by selekconować kandydatów, a nie przyjmować jak leci. Druga sprawa to, że badania okresowe są robione na kolanie, rozmowa z psychologiem przez telefon, po zdarzeniach to samo.
Wieczne pudrowanie trupa. Za chwilę się znowu coś wydarzy bo teraz walka z nadgodzinami i zawieszanie stanowisk kosztem bezpieczeństwa i też nikt o tym głośno nie mówi. 70% kadry to młodzi funkcjonariusze bez właściwego przeszkolenia, ale ważne że szkoli się 400 nowych oficerów. Było źle, jest źle i będzie źle.
(07-05-2025, 15:19 )anielica2010 napisał(a): (04-05-2025, 17:20 )anielica2010 napisał(a): Pytanie do Administratora...czy są jakieś nowe informacje dotyczące podwyżek dla pracowników cywilnych Ponawiam Tyle znaczą cywile dla związków, nawet nikt nie raczy odpowiedzieć....
najważniejsze że f-sze dostali, a o następne już się upominają
(07-05-2025, 15:19 )anielica2010 napisał(a): (04-05-2025, 17:20 )anielica2010 napisał(a): Pytanie do Administratora...czy są jakieś nowe informacje dotyczące podwyżek dla pracowników cywilnych Ponawiam Dostaliśmy raz informację i cisza. Nikt w naszej sprawie nie wystosował ponagleń...
(07-05-2025, 14:43 )Garfild79 napisał(a): Prawda to że do 15.05 na kontach ma się pojawić nagroda za wybory ?
Tak podobno po 3 tys . Brutto maja być. Info potwierdzone.
(07-05-2025, 13:46 )Marmurowy napisał(a): (06-05-2025, 10:23 )Garfild79 napisał(a): Nagrody przedwyborcze w jakich kwotach oscylować będą,ktoś wie ??? W tym roku dostałeś waloryzacje jako nagrodę i się ciesz poprostu jesteśmy tak glupi, że się nie domyśliliśmy, że mamy to właśnie tak odbierać (oczywiście ironia). nie no nie przesadzaj, zawsze była kiełbasa przedwyborcza
(07-05-2025, 13:46 )Marmurowy napisał(a): (06-05-2025, 10:23 )Garfild79 napisał(a): Nagrody przedwyborcze w jakich kwotach oscylować będą,ktoś wie ??? W tym roku dostałeś waloryzacje jako nagrodę i się ciesz poprostu jesteśmy tak glupi, że się nie domyśliliśmy, że mamy to właśnie tak odbierać (oczywiście ironia). Marmurowy.Tak będą nagrody między 15000 a 20 000.
(07-05-2025, 19:49 )Rafal napisał(a): (06-05-2025, 13:27 )Stary gadzina napisał(a): (05-05-2025, 17:01 )Jacek Jacek napisał(a): (05-05-2025, 6:16 )BartekS napisał(a): [quote="Jacek Jacek" pid='21449' dateline='1746187273']
Czyli mówisz, że na koniec 2024 nagród nie było? Czy może nie dostałeś i z tego tytułu masz żal?
[/quote
Człowieku wszędzie w cywilizowanym kraju jest normalna wypłata i socjal. Tu chodzi przede wszystkim o sprzedawanie polski Niemcom i unii europejskiej. Po za tym masz szansę 18 mają pokazać potem poczekamy i zobaczymy.
Rozdawnictwo musi się skończyć..A kim ty jesteś jakimś wysokiej klasy specjalisto od finansów i wiedzący co będzie za 100 lat ..Jakoś biedaku w innych krajach zarabiają więcej i też mają socjale i nic się nie dzieje ..dau.ie
(06-05-2025, 13:27 )Stary gadzina napisał(a): (05-05-2025, 17:01 )Jacek Jacek napisał(a): (05-05-2025, 6:16 )BartekS napisał(a): (02-05-2025, 13:01 )Jacek Jacek napisał(a): (02-05-2025, 7:55 )kinderka napisał(a):
za PO zarabiałem 1/4 tego co teraz i nie szukałem dodatkowej kasy, nie było nagród 15 lat temu, ale nie musiałem łatać nimi dziur budżetowych, POMYŚL zanim cos napiszesz, sam socjal to nie wszystko, czas pomyśleć o następnych pokoleniach, rozdawnictwo musi się skończyć Rozdawnictwo musi się skończyć..A kim ty jesteś jakimś wysokiej klasy specjalisto od finansów i wiedzący co będzie za 100 lat ..Jakoś biedaku w innych krajach zarabiają więcej i też mają socjale i nic się nie dzieje ..dau.ie
(06-05-2025, 10:58 )nietakamllodafszka napisał(a): (06-05-2025, 6:22 )BartekS napisał(a): (05-05-2025, 17:01 )Jacek Jacek napisał(a): (05-05-2025, 6:16 )BartekS napisał(a): (02-05-2025, 13:01 )Jacek Jacek napisał(a):
Ależ proszę uprzejmie, zapisz i przypomnij.
Kolega 3 lata służby? :/
Chyba tak góra 4 lata więc co on może wiedzieć widać że to typowy PO więc.
(04-05-2025, 17:20 )anielica2010 napisał(a): Pytanie do Administratora...czy są jakieś nowe informacje dotyczące podwyżek dla pracowników cywilnych Ponawiam
Prawda to że do 15.05 na kontach ma się pojawić nagroda za wybory ?
(06-05-2025, 10:23 )Garfild79 napisał(a): Nagrody przedwyborcze w jakich kwotach oscylować będą,ktoś wie ??? W tym roku dostałeś waloryzacje jako nagrodę i się ciesz  poprostu jesteśmy tak glupi, że się nie domyśliliśmy, że mamy to właśnie tak odbierać (oczywiście ironia).
(06-05-2025, 13:27 )Stary gadzina napisał(a): (05-05-2025, 17:01 )Jacek Jacek napisał(a): (05-05-2025, 6:16 )BartekS napisał(a): (02-05-2025, 13:01 )Jacek Jacek napisał(a): (02-05-2025, 7:55 )kinderka napisał(a):
(07-05-2025, 7:27 )pablopablo11@interia.pl napisał(a): (06-05-2025, 7:32 )Administrator napisał(a): (05-05-2025, 18:05 )fredifre97 napisał(a): Panie Administratorze przecież ten projekt jest w konsultacji od miesiąca.
Ten projekt był tworzony przy współudziale Zwiazków Zawodowych, w tej chwili przechodzi proces legislacji w Ministerstwie Sprawiedliwości i ma trafić do konsultacji publicznej.
Nie ma żadnej informacji na stronie ministerstwa świadczącej o tym, że projekt taki jest procedowany, projektu takiego też nigdzie nie ma Bo wszystko będzie po wyborach. Nagrody, 3 dofinansowania do mieszkania, za dojazdy i inne miliony zostaną uruchomione po wyborach. Przecież tego chcieliscie
(06-05-2025, 7:32 )Administrator napisał(a): (05-05-2025, 18:05 )fredifre97 napisał(a): Panie Administratorze przecież ten projekt jest w konsultacji od miesiąca.
Ten projekt był tworzony przy współudziale Zwiazków Zawodowych, w tej chwili przechodzi proces legislacji w Ministerstwie Sprawiedliwości i ma trafić do konsultacji publicznej.
Nie ma żadnej informacji na stronie ministerstwa świadczącej o tym, że projekt taki jest procedowany, projektu takiego też nigdzie nie ma
Możecie sobie konsultować, wybory w maju, a później dostaniecie transport na h... do raju. Po wyborach będzie, że nie ma kasy i nie będzie. Mieszkaniówki nikt nie dostanie, po wyborach będą mieli wszystkich w d....pie.
(05-05-2025, 18:05 )fredifre97 napisał(a): Panie Administratorze przecież ten projekt jest w konsultacji od miesiąca.
(05-05-2025, 17:01 )Jacek Jacek napisał(a): (05-05-2025, 6:16 )BartekS napisał(a): (02-05-2025, 13:01 )Jacek Jacek napisał(a): (02-05-2025, 7:55 )kinderka napisał(a): (30-04-2025, 20:46 )anielica2010 napisał(a): Dołączam się!!!
Wielu funkcjonariuszy się z tym zgadza. Dyrektor Generalny przy podwyżkach udowodnił, że stoi za nami.
Dlatego przypominam i powtarzam może się ale za rządów PO nigdy nie było dobrze wręcz przeciwnie zobaczymy na koniec roku jakie nagrody będą. List z gratulacjami od pomarańczowego premiera. Wybory tuż tuż każdy jest dorosły i wie na kogo stawiać.
(06-05-2025, 7:32 )Administrator napisał(a): (05-05-2025, 18:05 )fredifre97 napisał(a): Panie Administratorze przecież ten projekt jest w konsultacji od miesiąca.
Dość oczywiste, że to nie trwa tydzień... Panie Administratorze, mam nadzieję że dowiemy się jak wygląda projekt niezwłocznie po tym jak go otrzymacie i o jakie zmiany będziecie wnioskować.
(06-05-2025, 6:22 )BartekS napisał(a): (05-05-2025, 17:01 )Jacek Jacek napisał(a): (05-05-2025, 6:16 )BartekS napisał(a): (02-05-2025, 13:01 )Jacek Jacek napisał(a): (02-05-2025, 7:55 )kinderka napisał(a):
Kolega 3 lata służby? :/
Nagrody przedwyborcze w jakich kwotach oscylować będą,ktoś wie ???
(05-05-2025, 18:05 )fredifre97 napisał(a): Panie Administratorze przecież ten projekt jest w konsultacji od miesiąca.
(05-05-2025, 17:01 )Jacek Jacek napisał(a): (05-05-2025, 6:16 )BartekS napisał(a): (02-05-2025, 13:01 )Jacek Jacek napisał(a): (02-05-2025, 7:55 )kinderka napisał(a): (30-04-2025, 20:46 )anielica2010 napisał(a): Dołączam się!!!
Wielu funkcjonariuszy się z tym zgadza. Dyrektor Generalny przy podwyżkach udowodnił, że stoi za nami.
Dlatego przypominam i powtarzam może się ale za rządów PO nigdy nie było dobrze wręcz przeciwnie zobaczymy na koniec roku jakie nagrody będą. List z gratulacjami od pomarańczowego premiera. Wybory tuż tuż każdy jest dorosły i wie na kogo stawiać.
Panie Administratorze przecież ten projekt jest w konsultacji od miesiąca.
(05-05-2025, 17:51 )Administrator napisał(a): (05-05-2025, 17:01 )kapi5 napisał(a): Panie Administratorze, ponawiam moje pytanie, proszę o informację na jakim etapie są prace nad mieszkaniówką w Naszej formacji? Z tego co wiem w służbach podległych MSWiA trwają prace aby ludzie mieli je na koncie w dniu 01.07.2025 a My kiedy możemy liczyć na jakieś konkrety?
Projekt dotyczący świadczenia mieszkaniowego ma być przekazany Związkom Zawodowym do konsultacji "po długim weekendzie", więc czekamy jeszcze.
(05-05-2025, 17:01 )kapi5 napisał(a): Panie Administratorze, ponawiam moje pytanie, proszę o informację na jakim etapie są prace nad mieszkaniówką w Naszej formacji? Z tego co wiem w służbach podległych MSWiA trwają prace aby ludzie mieli je na koncie w dniu 01.07.2025 a My kiedy możemy liczyć na jakieś konkrety?
Panie Administratorze, ponawiam moje pytanie, proszę o informację na jakim etapie są prace nad mieszkaniówką w Naszej formacji? Z tego co wiem w służbach podległych MSWiA trwają prace aby ludzie mieli je na koncie w dniu 01.07.2025 a My kiedy możemy liczyć na jakieś konkrety?
(05-05-2025, 6:16 )BartekS napisał(a): (02-05-2025, 13:01 )Jacek Jacek napisał(a): (02-05-2025, 7:55 )kinderka napisał(a): (30-04-2025, 20:46 )anielica2010 napisał(a): (30-04-2025, 6:59 )Jestemzmiasta napisał(a): Panie Administratorze,
Chciałbym wyrazić sprzeciw wobec planu odwołania płk Pecki ze stanowiska Dyrektora Generalnego. Nie jest winy zaistniałej sytuacji. Prędzej powinna odwołać MS i vice MS. Myślę, że wielu z nas się ze mną zgodzi. Proszę o przekazanie wyzej.
Dołączam się!!!
|