10-04-2025, 22:13
(10-04-2025, 8:56 )BartekS napisał(a):(08-04-2025, 21:26 )jtd napisał(a):(08-04-2025, 20:08 )Administrator napisał(a): Komunikat po spotkaniu przedstawicieli Związków Zawodowych z Dyrektorem Generalnym Służby WięziennejJak już wszystko szczególowo wiecie to do roboty. A jak podwyżki do wyborów nie będzie no to już nie będzie. Kiedyś też tak było chyba w 2007 i jakoś się żyło. 8 lat nic. A takie plany mieli niektórzy że piąty raz państwo za brak mieszkania im da
https://nszzfipw.org.pl/komunikat-po-spo...ennej.html
Ja rozumiem, że nie dostałeś pomocy mieszkaniowej, bo przyszedłeś do służby z mieszkaniem. Ale teraz nie wiem czy jesteś na siebie tak zły i sfrustrowany, że wcześniej o tym nie pomyślałeś, czy po prostu wychodzi z ciebie cała gębą "polaczkowość" i będziesz na tym forum co chwilę wylewał swoje gorzkie żale i narzekał, że inni maja lepiej od ciebie? Już każdy przeczytał twoje wypociny po kilka razy, może wystarczy? Nie twoja sprawa kto co miał i co dostanie, weź się lepiej za siebie. Ani nie jestem na siebie zły , ani nie jestem sfrustrowany. Nawet nie liczyłem na kasę za mieszkanie. 1000 zawodów jest w Polsce i nikt nie liczy na mieszkanie. Tylko mundur założycie i już wszystko Wam się należy. Złodziej też wjeżdża na kryminał i już uważa że wszystko mu się należy. Chodzi tylko oto , że Ci do dostali dofinansowanie to niech palą wrotki. Raz dostali i wszystko w temacie . A teraz jeszcze nic nie wiadomo i znowu piszą i lażą żeby kasę znowu dostać. Poszli w piz.....Amen.